Savaş sanatları, Zen ve Yoga semineri.

lotus

 seminer

Real Warrior Training programı, Ahmet Kösoğlu ve Kaan Can Hocaların vereceği 23 Ağustos 2014 tarihinde cumartesi günü saat 17oo — 18oo arasında olacak olan herkesin katılabileceği ücretsiz bir seminerdir.

Savaş sanatlarının amacı esas olarak kişinin kendisini terbiye etmesidir. Bir uygulayıcının her şeyden önce saygı kavramını öğrenmesi esastır. Saygı ise önce kişinin kendisinden başlamalıdır. Ancak kendisine saygısı olan kişinin başkasına saygısı olabilir. Aynı zamanda bir uygulayıcının bedensel değişimine, zihinsel ve ruhsal olarak da katkıda bulunması gerekir. Ruh, beden ile uyum içinde olabilirse ancak insan kendisi ile bütünleşebilir. Kendisi ile uyum içinde olamayan insan bir başkası ile nasıl uyum içinde olabilir? Uygulanan yollar farklı olsa da Yoga savaş sanatları ile aynı felsefeyi takip eder, iki disiplin de kişinin ruh ve beden bütünlüğünü ileri seviyeye taşımasına yardımcı olur.

Uzak Doğu Savaş Sanatları ve Kültür Derneği olarak yılların deneyimi ile Uzak Doğu felsefesini hakkıyla yapmaya uğraş veren Shibumi Dojo, Türkiye’de ilk defa Yoga ve Savaş sanatlarını bir araya getirerek sizlerle farklı bir deneyim yaşamaya niyet ediyoruz. Sizlerde böyle bir deneyimi yaşamayı niyet ediyorsanız gönüllerin birleştiği yerde buluşalım.

REAL WARRIOR TRAINING: Binlerce seneden beri savaşçılar en iyisi olabilmek için çaba gösterdiler. Teknikler farklı da olsa amaç aynıydı. Kişisel yetenekler önemli olmak ile beraber savaşçıyı esas sonuca ulaştıran, savaş alanında sakin kalabilmesi ve dayanıklı olabilmesiydi. Bir samuray kılıcını iyi kullanabilirdi ama, ancak onu savaşın sonuna kadar kullanabilen ayakta kalabilirdi. Shibumi Dojo; yıllardan beri Judo, Jujutsu, Aikido, Kenjutsu, Jo jutsu ve geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız üzerine eğitiğm verdi. Şimdi ise Shibumi Dojo eğitimlerine bir yenisini ekleyip yeteneklerini daha da ileri taşımak isteyenler için Türkiye’de ilk olarak yapılacak olan, Yoga ve Savaş sanatlarının birleşmesinden doğan bir çalışmaya mekan olacaktır.

Real Warrior Training programı, Ahmet Kösoğlu ve Kaan Can Hocaların vereceği 23 Ağustos 2014 tarihinde cuma saat 17oo — 18oo arasında olacak olan herkesin katılabileceği ücretsiz bir seminerdir.

Ahmet Kösoğlu 

 Kaan Can;  http://kaancanyoga.com/   (M.Ü.B.E.S.Y.O mezunu), 15 seneden beri Sports International, Kemer Country, D Gym gibi Türkiye’nin tanınmış merkezlerinde spor müdürü- BJJ Avrupa 2.si -Body Building Türkiye 4.sü-ileri Yoga eğitimi (Hindistan) 

Bunlar da hoşunuza gidebilir...